Home
Training
Interim Management
Transport Advies
Beveiliging Luchtvracht Advies
Contact
Training
Leren, begrijpen, weten

In een snel veranderende markt, is het zaak altijd op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Tevens is er vraag naar en ruimte voor nieuw talent in de transport branche. Deze talenten beschikken niet altijd over de juiste basis kennis en "on the floor" leren kost meestal veel tijd en dus geld.
Tijdsgebrek is één van de meest gehoorde oorzaken als het er op aankomt waarom mensen niet goed ingewerkt kunnen worden.
In de rustige omgeving van een leerlocatie, kunnen deze talenten binnen een korte periode intensief opgeleid worden over de ins en outs van onze markt. Dat bespaart u dubbel tijd: die van de nieuwe talenten, die sneller fulltime bij u aan de gang kunnen én die van de ervaren collega's, die minder tijd kwijt zijn met het inwerken van de talenten.

Wij bieden de volgende trainingen standaard aan:
Basis luchtvracht cursus
Documenten in de luchtvracht
Luchtvrachtexpediteur

Uiteraard kunnen trainingen ook in-house gegeven worden, in de rustige eigen omgeving.
Wij kunnen trainingen en cursussen verzorgen op Schiphol, in Hoofddorp of andere locaties in de Haarlemmermeer of daar buiten.

Tevens staan wij ter beschikking om eens te inventariseren welke opleidings / trainings behoeften er binnen uw organisatie bestaan. Uiteraard kunnen wij ook een cursus of training op maat maken.

Verder zijn wij ook beschikbaar als professionele docent, indien u wel een eigen training of cursus heeft maar geen eigen docent.

Neem contact op voor vragen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om zaken door te nemen.